Champignon toast

Benodigdheden:

  • Brood naar keuze
  • Olie
  • 250 gr (kastanje) champignons, in plakjes gesneden
  • 1 tomaat, in stukjes gesneden
  • 1 sjalotje, fijngesneden
  • 1 teen knoflook, fijngeperst
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • 1 tl gedroogde provençaalse kruiden
  • snufje cayennepeper
  • Peper/zout

Bereidingswijze:

  1. Verhit een beetje olie in de pan en fruit de knoflook en sjalot.
  2. Voeg de (kastanje) champignons toe en bak ze bruin en beetgaar.
  3. Voeg de tomaten, gedroogde provençaalse kruiden en cayennepeper toe en bak even mee.
  4. Proef en voeg naar smaak zout/peper toe.
  5. Beleg je brood/toast met het de champignons en maak het af met gedroogde peterselie.